Gosip/Kisah Artis Malaysia, Filem & Muzik, Info, Berita, Resepi, Tips Serta Cerita Viral Malaysia.

Showing posts with label Hiburan & Gosip. Show all posts













Hello Hello Hello! Chef Wan berang video keluarga disebar dengan tajuk kurang senang? Sebenarnya Chef Wan ada luahkan rasa ketidakpuasha...

Hello Hello Hello!

Chef Wan berang video keluarga disebar dengan tajuk kurang senang?

Sebenarnya Chef Wan ada luahkan rasa ketidakpuashati beliau apabila video dari Instagram dimuatnaik dengan tajuk yang boleh mengundang orang luar mengutuk dan mengata beliau.


Ini caption yang dimuatnaik oleh Chef Wan pada post tersebut :

Entah apa mereka dapat mencuri cerita kita lepas tu cuba nak buruk kan kita serta saudara mara Cina kita and also by instigating others untuk mengutuk dan mengata kita. 
Typical jenis org Melayu yg cannot see us happy as family padahal ini ada lah satu gurauan diantara anak buah dan Makciknya. 
Cuba baca apa yg di tulis kan. I always say this are the kind of people who have no work but desperate to popular ruangan mereka by inviting all this stories yg mereka ciplak dari kita lalu di sebar kan dgn cara nak memburuk kan kita. What a disgusting behaviour this bastard are.
Jika nak berjudi di Genting pun mereka bangsa Cina itu hak mereka. Yang kita sibuk nak sensasi kan ini semua cuba la fikir apa tujuan mereka? Dah desperate sangat ke nak popular?
Kesian saya tengok manusia2 mcm ni yg kerja mereka seumpama mcm batu api.. Dapat pulak nanti yg jenis bongok dan suka mengata menjadi jadinlah mereka nanti mengumpat.
Memang Cilaka punya manusia ni yg suka melaga laga kan manusia dan mengajar masyarakat bersikap lebih biadap dan kurang ajar!

Memang patut Chef Wan marah, kerana apa yang disensasikan cuma tentang keluarga Chef Wan yang ingin berhibur di Genting. Padahal ini merupakan "reunion" keluarga Chef Wan datang dari Singapura.

Paling terharu ada video lain perkongsian dari Instagram Chef Wan yang menunjukkan ibu Chef Wan menari bersama-sama adik beradiknya yang lama tidak ketemu

A post shared by chef wan (@_chefwan58) on

Patutla muka Chef Wan macam cina-cina, rupanya ada Chinese. Mak Chef Wan dulu Christian, then convert to Muslim dan kahwin dengan ayah Chef Wan. Baru tahu info ni, itupon sebab Chef Wan share dekat Instagram.


Sebenarnya Miss Viral suka berkongsi cerita-cerita selebriti Malaysia kerana ramai peminat yang ingin tahu tentang mereka. Tetapi mungkin berpada-pada dalam memilih tajuk cerita supaya tidak mendatangkan kecaman.

Apa komen korang?