Pakai Topi Besar - Fesyen Neelofa Jadi Bahan Netizen

Pakai Topi Besar - Fesyen Neelofa Jadi Bahan Netizen?


Neelofa sebenarnya antara selebriti Malaysia yang sering dijadikan bahan sembang warga netizen. Ini kerana Neelofa sentiasa tampil berani dengan fesyen-fesyen yang unik. Mungkin belum masih diterima oleh netizen di Malaysia.

Sebelum ini Neelofa viral dengan pelbagai jenis fesyen di  social media.

"Bag Atas Kepala"








"Kain Lap Kaki?"



Ini lagi kreatif, sanggup pergi kedai and posing macam tu. Tapi memang lebih kurang coraknya hehehe 

Tapi bagi Miss Viral, cantik je hehehe




Abang Pomen?




Dan terbaru adalah gambar Neelofa ketika percutian di Maldives. Teringat pulak Erma Fatima masa ABPBH hari tu. Hehehe



Sekarang pon dah jadi topik hangat Netizen, korang ni memang banyak masa terluang er hehe






Sebenarnya korang cakap apa pon, Neelofa bukan kisah pon. Yang penting  dia tengok seronok bercuti dekat sana. Maldives kot. Hehehe

Takpe la, lagi banyak orang bercakap, lagi popular Neelofa ni. Bukan senang nak puaskan hati orang hehehe

Apa komen korang?



 
Copyright © Miss Viral TV. Designed by OddThemes