Elfira Loy Hadir Ke Majlis Perkahwinan Baim Wong Dengan Tunang



Hello Hello Hello

Dulu Elfira Loy pernah dikaitkan dengan Baim Wong tetapi putus cinta pada tahun 2015. Masa tu penuh la berita tentang Elfira Loy di media-media. Tapi betul ke diorang bercinta? Rasanya Elfira sendiri cakap yang mereka ni kawan rapat je.

Takpe la benda dah lepas, masing-masing pon ada hidup sendiri dengan pasangan masing-masing.


Lagipon Baim Wong baru sahaja sah bergelar suami kepada seorang model cantik iaitu Paula Verhoeven Wong. Dan Elfira Loy dijemput ke majlis resepsi perkahwinan mereka.

Elfira hadir dengan busana berwarna pink rekaan Rizman Ruzaini. Memang menyerlah! Sebatu pon boleh nampak orangnya hehehe



Caption yang dimuatnaik oleh Elfira Loy :
When @rizmanruzaini says pink so pink it is , can’t remember when is the last time el pakai pink. But they say , pink is my color. Btw , i was at @baimwong last night . The decorations and whole event is so beautiful. Thanks for inviting me :)


Malah Elfira bukan hadir seorang tetapi ditemani tunang tersayang. Elfira ada berkongsikan gambar tunangnya di Insta Story.





Sesuai je diorang ni. Elfira sebelum ni pernah dikecam kerana memuatnaik gambar tunangnya di instagram.



Ayooo, apa masalah korang ni? Itu instagram dia kot.

Elfira tidak berdiam diri malah mempertahankan dirinya dengan memuatnaik satu gambar dengan caption berikut :





My instagram is my digital album , so i guess i have 💯 rights to post whatever i want as memories. Memories ye bukan saja nak tayang. And never relate whatever i said or post dengan diri you because whatever the caption is sometimes it is just for me.

Elfira dah move on lama dengan ex dia, korang pon please jangan nak kaitkan dia dengan benda-benda yang lepas tu.

Susah juga jadi selebriti ni.

Apa komen korang?
 
Copyright © Miss Viral TV. Designed by OddThemes