Yuna Lancar Lagu Baru, 'Forevermore' Pada 5 April 2019



Yeay! Yuna akan 'release' lagu baru iaitu 'Forevermore' pada 5 April ini. Beliau mengumumkan berita ini kepada peminat melalui akaun instagram dan twitter beliau.

Update : 5 April 2019

Video Muzik dah keluar, boleh tengok di bawah :




Menurut Yuna, lagu baru 'Forevermore' ini merupakan lagu tentang 'home' dan zaman kanak-kanak beliau.


A post shared by Yuna ユナ (@yuna) on



❝ She’s back! My song Forevermore drops 5 April with a fantastical depiction of my home and childhood.✨🙏🏽 #teamyuna2019 ❞







Ramai rakan artis dan peminat meluahkan rasa tidak sabar dengan lagu baru yang bakal dilancarkan ini. Pastinya lagu ini bakal mendapat sambutan yang baik dari peminat.







Sebelum ini, Yuna ada memuatnaik gambar dan caption yang memberi gambaran beliau akan keluarkan lagu baru tidak lama lagi.



❝ i know it’s been 84 years but guess who’s dropping new music soon. ❞


Kali terakhir beliau merakam album adalah album ketiga pada tahun 2016. Salah satu lagu dalam album tersebut iaitu 'Crush' bergadingan dengan Usher mendapat tontonan lebih 66 juta setakat ini.



Hebat kan?

Memang dah tak sabar nak tunggu 5 April ni! Hahahaha




Tahniah sekali lagi buat Yuna!

 
Copyright © Miss Viral TV. Designed by OddThemes