40 Foto & Video Rasmi Perkahwinan Sultan Muhammad V And Oksana VoevodinaSebelum ini kita dikejutkan dengan berita perkahwinan bekas Yang di-Pertua Agong Sultan Muhammad V dan Oksana Voevodina di Moscow, Russia. Bagaimanapon berita tersebut belum disahkan oleh pihak istana.


Kini tersebar foto dan video rasmi 
Perkahwinan bekas Yang di-Pertua Agong Sultan Muhammad V And Oksana Voevodina di sosial media apabila fotographer dan videographer rasmi mula memuatnaik foto dan video tersebut.

10 keping foto rasmi dimuatnaik oleh photographer @maxkoliberdin di Instagram yang memaparkan sekitar majlis perkahwinan tersebut. Post tersebut mendapat lebih 10 ribu like dan komen-komen pula di kalangan rakyat Malaysia.


Menurut @maxkoliberdin, agensi perkahwinan Svadberry Wedding menang anugerah "Wedding Of The Year" untuk majlis perkahwinan tesebut. Terdapat lebih 20 gambar dimuatnaik di website penganjur anugerah tersebut.


(Klik Foto untuk tatapan lebih baik)

Majlis tersebut sangat meriah dan gemilang dengan pelbagai persembahan tarian dan nyanyian.


Sebelum ini satu video yang menunjukkan media China membuat liputan tentang perkahwinan tersebut. Miss Viral ada upload video tersebut di Instagram dan kini mendapat tontonan lebih 20 ribu orang.

Hebat kan? Ini dah macam perkahwinan impian setiap wanita. Dah macam the real "Cinderella" Hehehe


Korang boleh tengok video rasmi perkahwinan Sultan Muhammad V And Oksana Voevodina di bawah ini :

Apa pendapat korang?kredit : Premia Event ,  Shadberry  & Maxkoliberdin

 
Copyright © Miss Viral TV - Info Artis Malaysia. Designed by OddThemes