Ucapan Azhan Rani Di DFKL 2019 Mendapat Pujian Ramai Netizen
"Saya wakil mereka yang berbakat tinggi tetapi tidak mempunyai pakej yang lengkap", ini adalah ucapan Azhan Rani yang mendapat pujian ramai netizen.

Kalau sebelum ini kecoh apabila penerbit Datuk A. Aida membuat kenyataan yang panas mengenai cara realiti pemilihan pelakon di Malaysia. Menurut beliau, rupa paras penting bawa watak hero dan meminta pada yang tidak mempunyai rupa supaya tidak membuang masa datang ke ujibakat.

Ramai selebriti Malaysia yang memberi pendapat tentang komen Datuk A. Aida, antaranya Ogy Ahmad Daud, Azhan Rani, Khairiah dan Que Haidar.

Pada DFKL2019 semalam (7 April 2019), Azhan Rani telah memenangi anugerah Antagonis Pilihan dan memberikan ucapan yang bagi Miss Viral memang terbaik.
Korang boleh tengok ucapan tersebut di bawah (Miss Viral dah set minit ke 59:06) :Ini pula reaksi team produksi drama Nur 2 terhadap ucapan Azhan Rani pada malam itu.

Miss Viral sebenarnya dah jangka kemenangan tersebut jadi milik Azhan Rani. Lakonan Azhan Rani memang sentiasa 'on-point' dan berkesan dalam mana-mana drama sekalipon.

Azhan Rani juga berharap pada mereka yang sentap dengan kenyataan berkaitan rupa paras tersebut supaya teruskan berkarya dengan positif.

Apa pendapat korang?

 
Copyright © Miss Viral TV - Gosip Fakta Artis Malaysia. Designed by OddThemes