Comel! Zahirah Dan Aiman Kali Pertama Sambut Hari Raya Dengan Baby Isaac
Hi Assalamualaikum, selamat datang ke Youtube Miss Viral TV

Antara ramai-ramai artis Malaysia yang sambut Syawal tahun ini, paling Miss Viral tunggu adalah keluarga pasangan popular Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim. 

Sebab tahun ini kali pertama diorang sambut dengan baby Isaac! Kali pertama sambut sebagai ibu bapa. Comel sangat.

Tapi sebelum tu, jangan lupa subscribe Youtube Miss Viral TV untuk lebih banyak video menarik tentang Artis Malaysia pada masa akan datang.

Zahirah, Aiman dan Isaac mengenakan baju raya sedondon berwarna peach.

Paling comel, baby Isaac la siap lengkap memakai Baju Melayu. Yelah, first time sambut raya, kena la tampil extra comel kan. 

Tengok je la gelagat Isaac di pagi raya. Comel sangat!

Tahun ini mereka menyambut hari raya di rumah keluarga Aiman di Shah Alam. 

Tadi Miss Viral ada nampak komen mama Zahirah, kesian tak dapat nak beraya bersama. InsyaAllah bila virus Covid-19 dah takde, boleh la Isaac beraya dengan Oma ye.

Sekadar info, baby lelaki comel berlesung pipit, Isaac Raees itu dilahirkan pada 5 Januari 2021 pukul 2.26 petang di sebuah hospital di Perth, Australia.

Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim disatukan sebagai suami isteri pada 20 Februari 2020. 

Zahirah dilahirkan pada 1 Februari 1995 dan tahun ini memasuki usia 26 tahun. Manakala Aiman dilahirkan pada 17 Januari 1989 dan memasuki usia 32 tahun.

Apa pun, Miss Viral tetap geram dengan kecomelan baby Isaac tu. Pandai senyum sampai nampak jelas lesung pipit tu. Padanla comel hensem, tengok la siapa Mummy Daddy dia kan.

Apa komen korang? Untuk tahu lebih lanjut, tengok video di atas 👆

Tiada ulasan: